MUĞLA / ULA - Atatürk İlkokulu

Nis

İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılı süresince yürütülecek olan "Yayalar Kırmızı Çizgimiz" etkinliği Ula İlçemizde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Kaymakamımız Baha BAŞÇELİK 'in katılımıyla, Atatürk İlkokulu yanında bulunan yaya geçidine, öğrencilerle birlikte kırmızı çizgi çekerek trafik görevlileri tarafından bilgilendirmeler yapıldı.

Kas

Okulum Temiz Belgesi'ni almamızda emeği geçen herkese teşekkürler.

Herşey çocuklarımız için.

Kas

2020-2021 Okul Aile Birliği Toplantısını gerçekleştirdik.Katılan öğretmen ve velilerimize teşekkürler.

DenizTemiz Turmepa derneği tarafından öğrencilerimize çevre eğitimi verildi.

2019-2020 Eğitim -Öğretim yılının 1. dönemini bitirdik.

Karnelerimizi dağıttık.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, çocukların gelişim sürecinde etkin birer rol model olan velileri pratik bilgilerle daha aktif bir şekilde desteklemek amacıyla hazırlanan 'BİZDEN' adlı aylık bülten, velilerimize ve öğencilerimize dağıtıldı.

Ara

112 Ekibi tarafından öğrencilerimize eğitim verildi.Eğitimi veren ve katılan herkese teşekkürler.

Kas

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Tarım ve Orman Bakanlığı koordinesinde, tüm yurtta eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "11 Milyon Ağaç: Bugün Fidan Yarın Nefes"  kampanyası kapsamında, 11.11. 2019 Pazartesi günü saat 11.11'de 11 Milyon fidan için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle fidan dikimine katıldık.

Kas

"İKİ KUŞAK BİR ARADA" Projesi kapsamında okulumuz velilerine Rehber Öğretmenimiz Derya ÇELEN tarafından 31 EKİM 2022 tarihinde "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" ile ilgili seminer verildi.