MUĞLA / ULA - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Köprübaşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No85/1 Ula / MUĞLA
Vizyon
Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; yaratıcı, dünyaya uyumlu, sorunlara çözüm getiren,girişken, yurtsever, yüksek donanımlı, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven,bireylerinin yetiştirildiği okulların arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmaktır. Ayrıca; öğrencilerimizin zeka düzeylerini kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle, toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmak, akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, üretken, yaratıcı, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; en gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, teknoloji destekli, dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir. Ayrıca; büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi değerlerimizi koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilen aynı zamanda yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerimizin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Çocuk Oyunları Şenliği Mendil Kapmaca İlçe Birinciliği
08:40 - 12:10 13:05 - 14:40
Merkezi Sistem Doğalgaz